Хто такий домовик і як перевірити чи є він у вас? Ви не повірите, але він є в 99% будинків

А у вас в будинку живе домовик? Перевірити це дуже легко, є три простих ознаки. Деталі читайте далі.

Якщо думаєте, що ви господар або господиня свого будинку, то приготуйтеся розчаруватися. Оскільки справжнім покровителем житла є домовик. Думаєте, просто так вночі з вашої кухні доходять дивні звуки?

Хто такий домовик?

Кто такой домовой?
Хто такий домовик?

Домовиком називають “міфічним господарем” будинку, який стежить за порядком і благополуччям у сім’ї. Він духовий захисник – відганяє злих духів, які щоночі намагаються потрапити до вас у гості.

Якщо раніше домовик жив у кожній хаті, то зараз він є в кожній квартирі багатоповерхівки.

Повір’я говорить, що домовик живе за піччю, а в сучасному світі – за плитою. У деяких будинках може ховатися також у темних кутках.

Як перевірити чи є у вас домовик?

Как проверить есть ли у вас домовой?
Як перевірити чи є у вас домовик?

Прислухайтеся уночі. Якщо почуєте, що щось тріщить, брязкає, то це, швидше за все, духовий господар наводить порядки в хаті.

Також можна пригостити домовика їжею, адже він дуже любить смачненькі подарунки. Із задоволенням прийме від вас молоко, печиво і цукерки. Залишати гостинець потрібно біля плити. Тобто там, де він ховається.

Домовика боятися не варто, адже він захищає вас. Також він дуже любить домашніх тварин. Поспостерігайте, як ваші вихованці носяться з кухні в кімнату. Не переживайте, з вашим улюбленцем усе добре. Так вони з домовиком граються.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".