Біла пінка в банку з медом: небезпечна вона і якісний мед ви купили?

Іноді в банку з медом є біла піна. І людина, яка купила мед відразу починає сумніватися хороший чи мед він купив?

Мед це корисний і лікарський продукт. Численні позитивні властивості меду були ще відомі в давнину.

Мед використовується для різних цілей. Як правили його застосовують в їжу. Але є й інше застосування меду.

Його можна застосовувати в лікарських цілях, для консервування продуктів і косметики.

Навіть на виробництві раніше застосовувався метод визначення якості зварних швів при виготовленні металоконструкцій. Після зварювання, зварювальний шов промащують медом і з іншого боку дивилися черга час проступив чи мед.

Річ у тому, що мед має властивість проникати навіть в мікроскопічні щілини. Але тільки потрібно використовувати рідкий мед, а не зацукровані.

До того ж що мед з кристалами, не говорить про те, що він неякісний або підроблений. Просто мед почав кристалізуватися якщо в нього потрапила навіть маленька порошинка або хтось нечистої ложкою брав кілька разів його. Особливо схильний до кристалізації мед з соняшнику.

Іноді в банку з медом є біла піна. І людина, яка купила мед відразу починає сумніватися хороший чи мед він купив?

Мед та біла піна
Мед та біла піна

Можливо він недозрілий або його розбавили? А можливо причина в іншому. Річ у тому, що такий мед з білою піною якісний і ви можете не турбуватись з цього приводу. Цей мед не був нагрітий і не піддавався температурній обробці.

Пінка формується сама. І найголовніше піна корисна, бо в ній є пилок натуральна з квітів, яку бджоли приносять на задніх ніжках, коли збирають мед. За смаковими якостями цей мед з піною нагадує смак цукерок. Але він значно корисніше ніж цукерки.

Тому якщо ви придбали мед в якому вгорі біла пінка, не потрібно розгублюються – навпаки вам пощастило. Це значить, що вами куплений якісний і справжній мед.

Його не було нагрівали перед тим як фасувати для продажу в магазинах. Такий мед корисний і ви його можете сміливо вживати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.