ТОП-3 швидких способу позбутися від часникового або цибульного запаху з рота

Це всім відома рослина і його можна виростити в будь-якому саду або городі, а також купити на базарі, або супермаркеті.

Команда Баррінджера запропонувала сирі яблука, лимонний сік і зелений чай як відмінні природні способи нейтралізувати чесночне і цибульне дихання.

Але в новій статті під назвою “Дезодорація часникового дихання продуктами харчування і роль поліфенолоксідази і фенольних сполук “, вони переглянули проблему часникового і цибульного дихання за допомогою нового природного продукту.

Це всім відома рослина і його можна виростити в будь-якому саду або городі, а також купити на базарі, або супермаркеті. Також можна застосовувати жувальні гумки або цукерки з присутніх в них цієї рослини.

На цей раз дослідники OSU коронували нового чемпіона, коли справа доходить до припинення вашого жахливого часникового або цибульного дихання – і це ім’я вам, ймовірно, знайоме: м’ята. З великою повагою до Баррінджер і її дослідницькій групі, хто не очікував цього?

м'ята
М’ята

Згідно з сайтом Science Daily, попри те, що запас сирого яблука, а також недавно з’явився сирий салат-латук “знизив концентрацію летких речовин в повітрі, що видихається на 50 відсотків або більше в порівнянні з контролем протягом перших 30 хвилин “, в кінці решт, листя м’яти мають більш високий рівень дезодорації для всіх виміряних летючих з’єднань.

Автори статті припускають: “Жування листя м’яти та вживання в їжу яблука і салату (сирих і приготовлених) допоможе зменшити кількість летючих компонентів часнику чи цибулі. ” Так що застосування зеленого чаю і лимонного соку, для того, щоб прибрати часниковий або цибульний запах з рота, відходить на другий план.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.