Що подарувати на 8 Березня: мамі, дружині, дівчині, подрузі, бабусі, сестри і іншим прекрасним дамам

Напередодні першого великого весняного свята гострим ребром для багатьох стає одне єдине питання - що і кому подарувати на восьме марта?

Щоб полегшити пошуки відповіді, ми вирішили скласти для вас невелику шпаргалку з практичними порадами про те, що і кому можна дарувати в це прекрасне свято. Варто відзначити, що більшість подарунків універсальні, але важливу роль все ж відіграє перевагу і захоплення жінки, якій ви збираєтеся піднести презент.

Подарунки дружині на 8 березня

Подарунки дружині на 8 березня
Подарунки дружині на 8 березня

Залежно від бюджету, можна організувати романтичну вечерю, поїздку до розважального місце, щоб провести дозвілля незвично. Наприклад, можна поїхати в місця, де ви ніколи не були, або буваєте рідко, щоб, так би мовити, вийти із зони комфорту. Тут все залежить, звичайно, від ваших же інтересів. Приклади: боулінг, каток, іподром, планетарій, театр, квест-кімната і інші.

Також всі жінки незалежно від віку люблять прикраси. На них може піти як середній бюджет, так і великий – браслети, підвіски, ланцюжки, каблучки, сережки, брошку. Це і багато іншого, що пропонує ювелірний магазин – цінний і приємний подарунок, знак любові і поваги.

Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня

Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня
Що подарувати сестрі або подрузі на 8 березня

Це теж головоломка або завдання із зірочкою. Можете подарувати купон / сертифікат на товари або послуги. Наприклад, сертифікат в салон краси, до масажиста, абонемент в тренажерний зал (головне – не натякати їй на зайву вагу).

Що подарувати тещі на 8 березня

Що подарувати тещі на 8 березня
Що подарувати тещі на 8 березня

Тут універсальним подарунком буде посуд, наприклад, або квіти.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.