Як очистити йоржик для унітазу і утримувач для нього – 5 кроків

Туалетні щітки використовуються для очищення внутрішньої частини унітазу, тому її необхідно чистити після кожного використання.

Кожна господиня хоче, щоб у неї було все чисто в будинку. Не тільки на кухні та в кімнатах, але у ванній і туалеті. Особливу увагу потрібно приділяти чистоті туалетного приладдя для унітазу. Вони не тільки візуально повинні виглядати привабливо, але і бути добре продезінфіковані. Це потрібно для того, щоб не розводити мікробів. Які своєю чергою можуть привести до різних захворювань організму, особливо кишково-шлункового тракту. Навіть якщо, ви будите мити руки після кожного відвідування туалету, все одно чистити туалетні щітки – потрібно.

Туалетні щітки використовуються для очищення внутрішньої частини унітазу, тому її необхідно чистити після кожного використання.
Йоржики для унітаза можуть бути вкрай негігієнічно, якщо їх не чистити належним чином, і при збиранні ванної кімнати легко забути очистити щітку та утримувач для унітаза.
Це робота, і її слід робити після кожного використання або хоча б раз в 7 днів.
Express.co.uk розбив кроки по дезінфекції вашої туалетної щітки та власника унітазу, використовуючи професійні поради Cleanipedia.
Регулярне чищення йоржика для унітаза за допомогою високоякісного Domestos, буде тримати мікроби в страху якомога довше.

Відбілювач – дуже потужний засіб для чищення, потрібно розбавити його і тримати вікна відкритими.
Cleanipedia рекомендує наповнити відро гарячою водою і додати відбілювача, в залежності від рекомендацій на етикетці.
Покладіть йоржик для унітаза в відро і залиште його там на годину, щоб він вбрався. Потім вийміть щітку і сполосніть її під гарячою водою.

 "В "
Туалетний йоржик

Дайте йоржик для унітаза повністю висохнути, перш ніж помістити його назад в тримач. Однак перед цим переконайтеся, що тримач щітки чистий.
Тепер, коли ви очистили йоржик для унітаза, важливо також очистити тримач.
Немає сенсу вставляти недавно продезінфіковану щітку в брудний, заражений мікробами тримач для щіток.

Використовуйте дезінфекційний спрей, такий, як Domestos Bleach Spray, для обробки внутрішньої та зовнішньої сторони власника туалетної щітки.
Якщо у вас немає спрею, що відбілює ви можете замочити його в розчині відбілювача на годину, як описано вище.
Cleanipedia попереджає: “Читайте інструкцію відбілювач перед початком роботи”
Нарешті, промийте тримач окропом і витріть чашу та утримувач.
Ось і все – як тільки ви виконаєте ці кроки, ви можете знову помістити йоржик в тримач.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.