Експерт пояснює, як використовувати кетчуп не тільки для їжі, але і для очищення брудних каструль

Каструлі та сковороди часто можуть виглядати старими та використовуватися вже через кілька місяців після їх покупки.

Фанати прибирання діляться трюком з кетчупом, який змушує забруднені каструлі виглядати як нові.
Ентузіасти прибирання і чищення посуду розповіли, як мити каструлі та сковорідки з допомогою томатного кетчупу. За їхніми словами, через цю приправи каструлі можуть виглядати як нові.

Каструлі та сковороди часто можуть виглядати старими та використовуватися вже через кілька місяців після їх покупки. Пригорілі на їжі та непривабливі жирні плями можуть залишатися на місці, попри багатогодинну чистку. Тепер, любителі чистоти можуть дізнатися якомога мити каструлі та сковорідки з допомогою кетчупу. Місіс Хінч, повне ім’я якої Софі Хінчліфф, є експертом з прибирання і впливовою особою, у якої понад чотири мільйонів передплатників в Instagram.

Вона прославилася після того, як поділилася своїми унікальними радами з прибирання і хитрощами в Інтернеті та по телебаченню.

Експерт з прибирання з того часу написала книгу про те, як прибирати певні області будинку.

Шанувальники її також використовували соціальні мережі, щоб створити свої власні групи, присвячені радам з прибирання.
Сьогодні одна з користувачів Facebook захотіла дізнатися, як вона може мити свою каструлю, щоб вона виглядала як раніше.

 "В "
До і після чистки

Вона запитала: “Як мені повернути цю каструлю в попередній стан? Я отримала їх всього кілька місяців тому, вони повинні бути срібними! ” Каструля була покрита жиром і слідами від опіків зверху і знизу з боків. Пост відразу ж завалили коментарями ентузіастів збирання.

Один дивний рада, який неодноразово згадувався, полягав у використанні томатного кетчупу для видалення жирних плям.

Користувач сказав: “Кетчуп. Залиште на дві години”.

Інший відповів: “Томатний соус, залиште на годину, потім витріть”.

Третій користувач прокоментував повідомлення: “Тільки що бачив хак, в якому томатний соус був застосований і залишений на годину – після цього каструля була як нова”

“Томатний соус, залиште 10 хвилин”, – відповів інший користувач.

Ще один прокоментував: “Звучить шалено, але томатний кетчуп і бляшана фольга, яку потрібно очистити, спрацювали для мене. Я повторив це кілька разів, тому що моя сковорода дійсно згоріла”.

Хоча томатний кетчуп може здатися дивним, приправи насправді містять лимонну кислоту та оцет, які можуть допомогти вам очистити каструлю.

Томатний кетчуп можна використовувати для очищення нержавіючої сталі, міді, чавуну, латуні та срібла, а також інших матеріалів.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.