Трюк з медичною маскою, після якого вона буде прилягати щільно до лиця (Відео)

Однак є незручності носіння медичної маски. По-перше, вона нещільно облягає особа, в тому числі підборіддя.

Є різні Лайфхак, які покращують життя людини в побуті та на роботі. Як правило, вони прості та не потрібно довго морочитися, щоб будь-який з Лайфхак був застосований.

Так, наприклад недавно було описано як використовувати старі шкарпетки для того, щоб можна їх застосувати для домашніх виробів. Старі та непотрібні порвані жіночі колготки, також можна застосовувати – їх завжди є куди пристосувати. А що можна зробити зі звичайної пластикової пляшки, ви бачили? При правильному використанні з однієї пластикової пляшки можна отримати кілька метрів тонкої та міцної стрічки. Її можна використовувати куди завгодно.

Тобто, при правильному підході, у вас вдома можна все застосувати та нічого не викидати.
У наш важкий час коли по всій країні лютує недуга, захисні медичні маски стали постійним атрибутом для людини. Без неї не можна вийти з дому. Ця річ нормально захищає від вірусу і люди не відвідують громадські місця без неї.

Однак є незручності носіння медичної маски. По-перше, вона нещільно облягає особа, в тому числі підборіддя. Щілини залишаються і через них вірус може проникнути в дихальний шлях людини. Також трохи незручно зроблені гумові пов’язки, які чіпляють за вуха.

медична маска
Медична маска

Однак після тривалого використання медичних масок, люди придумали трюк. Тепер одягати на вуха стало зручно і найголовніше маска повністю облягати особа, в тому числі та підборіддя.
Подивіться відео і зробіть свою маску такою ж зручною та ефективною.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.