Лайфхак: вирощуємо фрукти і овочі будинку, без саду і городу (Відео)

Для того, щоб побачити що ще можна і як садити у себе вдома, подивіться відео нижче. Ці Лайфхаки вас здивують і порадують.

Сад та город – це звичайно добре, а якщо у вас немає всього цього, що робити? Але ж так хочеться смачних і не магазинних овочів. І щоб в них не було ніяких шкідливих речовин.

Уявіть це зробити можна дуже просто навіть у себе вдома. Витрати будуть невеликі. І найголовніше ви отримаєте екологічно чисті овочі та фрукти.
Просто підхід до вирощування сільськогосподарських культур трохи інший ніж на городі та з саду.
Подивіться це цікаве відео і ви переконаєтеся, що можна зробити вдома і як це цікаво вирощувати овочі в домашніх умовах, використовуючи підручні засоби, які є практично у кожної господині.

Не викидайте після заварки чай в пакетиках. Адже кожен пакет можна використовувати як свого роду підгодівлю і до того ж ефективну. Просто після того, як ви вже використовуєте чайний пакетик, візьміть його і трохи надірвися. Туди покладіть насіння і покладіть 7 днів поки воно проросте. Потім акуратно розірвіть пакетик, і пересадите паросток в горщик із землею.

Пет
Петрушка

Також можна і вирощувати петрушку і будь-яку іншу травичку як спеції. Потрібно взяти серветку насипати на неї трохи насіння і накрити іншою серветкою. Потім їх побризкати водою і почекати кілька днів поки проростуть насіння.

Їх потім перекласти в пластиковий друшляк і поставити в миску з невеликою кількістю води, щоб коріння пророщених рослин діставали до води.

Через час ви отримаєте відмінну зелену петрушку або іншу травичку. Для того, щоб побачити що ще можна і як садити у себе вдома, подивіться відео нижче. Ці Лайфхаки вас здивують і порадують.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.