Жінка вирішила більше не купувати бритву після того, як поголила ноги наждачним папером (Відео)

З того часу відео стало вірусним, його подивилися більше мільйона разів і зібрали понад 184000 лайків.

Жінка стала вірусної в соціальних мережах після того, як заявила, що змогла голити ноги наждачним папером, і їй спало на думку, що вона неправильно роками користується бритвами.

Якщо ви віддаєте перевагу видаляти волосся з ніг, у вас є кілька способів зробити це, включаючи гоління і воскову епіляцію.
Але виявляється, що є інший спосіб зробити це – він коштує набагато дешевше.

Жінка звернулася в TikTok, щоб заявити, що вона знайшла новий спосіб, щоб її ноги відчували себе гладкими та виглядали гладкими, без використання бритви.

TikToker, на ім’я Джулс, яка публікує повідомлення під ім’ям користувача @ jules49of, пояснила, як вона бачила, як інші користувачі TikTok використовували наждачний папір для видалення волосся з ніг.

У вірусному ролику на TikTok вона сказала: “Це мій перший TikTok тут, я трохи вистежую вас, люди.”
“Я спостерігала за однією з цих дівчат, вона бухгалтер, у всякому разі, я дізналася про те ким вона працює, і вона говорить про те, щоб голити їй ноги наждачним папером. Вона використовувала наждачний папір зернистістю 600 на свої ноги.”

Як видалити волосся на ногах

Вона сказала: “По колу так 10 разів, по колу навпаки 10 разів. Я зробив це. Боже мій, у мене така ніжна шкіра, це приголомшливо. І це працює”.
Жюль додала: “Весь цей час я використовував чортову бритву. Всього лише наждачний папір із зернистістю 600. Спасибі, бухгалтери TikTok “.

З того часу відео стало вірусним, його подивилися більше мільйона разів і зібрали понад 184000 лайків.

Одна людина сказала: “Кілька років тому я купив по телевізору інструмент, який використовує наждачний папір. Я зробив це на нозі мого сина по колу, і він досі не відрощує там волосся. Йому 23 роки”.

Інший написав: “Я використовую на п’ятах шматочки наждачного паперу”.

Третій відповів: “З того часу, як я почав теслювати і як людина зі надчутливою шкірою, наждачний папір був благословенням. Відлущування і видалення волосся? Так, будь ласка”.

Однак не всім це здалося гарною ідеєю, і один експерт порадив людям бути обережними.

Вони прокоментували: “Добре, я косметолог, від цього шкіра стане сирої, я б не рекомендував”.

Інший користувач додав: “Ви знаєте, скільки дрібних порізів папірцем ви робите на своїй шкірі? Є ймовірність зараження”.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.