ТОП-5 порад куди можна застосувати бананову шкірку

Ви можете використовувати бананову шкірку для безлічі різних цілей!

Які фрукти люди, як правило, купують в супермаркетах? Звичайно багато хто купує банани. Їх смак і запах – дивовижний.

Ви купили смачні банани та з’їли їх. А потім збираєтеся викинути бананову шкірку? Не робіть цього. Є кілька способів куди можна її застосувати. Ви здивуєтеся, як можна ще використовувати бананову шкірку.

Це все, для чого ви можете використовувати бананову шкірку
Вони смачні, корисні, повні вітамінів і можуть підняти настрій. Банан – найпопулярніший фрукт у світі, його їдять у всьому світі. Після того як ми з’їли цей солодкий фрукт, ми зазвичай викидаємо його шкірку, але тепер набагато краще зберігати її. Ви можете використовувати бананову шкірку для безлічі різних цілей!

Банан корисний не тільки для втамування голоду.

1. Бородавки.

Є бородавка? Перед сном покладіть на бородавку шматочок бананової шкірки та накладіть пов’язку. Повторюйте цей трюк щоночі, і бородавка відпаде сама собою. Це позбавить вас від візиту до лікаря і позбавить вас від болю.

2. Зморшки.

Антиоксиданти в шкірці банана можуть творити чудеса з вашою шкірою. Протріть обличчя пілінгом зсередини та почекайте пів години, перш ніж ретельно умити обличчя. Через деякий час ви помітите, що у вас не так багато зморшок!

Бананові шкурки

3. Білі зуби.

Так, ви правильно прочитали: внутрішня частина шкірки банана може відбілити ваші зуби! На щастя, для досягнення бажаного ефекту не потрібно жувати шкірку. Найпростіше втерти кірку в зуби внутрішньою стороною. Робіть це кожен день, і ви побачите результати вже через два тижні.

4. Укуси комарів.

Ви один з тих, кого завжди кусають комарі? Тоді ця рада ідеально підійде вам. Все, що вам потрібно, це шкірка банана. Втирайте це в укуси комарів, і сверблячка відразу ж зникне!

5. Холестерин.

У вас високий холестерин? Спробуйте додати у свій раціон бананову шкірку. Це може здатися дивним, але шкірка містить більше волокон, ніж сам плід. Вживання шкірки також може допомогти запобігти серцево-судинні захворювання.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.