ТОП-5 речей, що очищає картопля, про які ви не знали

Картопля не тільки смачний, але і дуже корисний при чищенні. Ви про це дізнаєтеся, прочитавши статтю.

Приготування, запікання, смажену картоплю, часточки що завгодно: коли справа доходить до картоплі, можливості безмежні. Це одна з причин, по якій ми так його любимо. Але картопля не тільки смачний, але і дуже корисний при чищенні.

Окуляри

Якщо ви носите окуляри, ви знаєте, як дратує їх запотівання. Це часто має місце, особливо при носінні маски для обличчя. На щастя, цього легко уникнути. Потріть внутрішню поверхню лінз сирою картоплею. Крохмаль в картоплі не дає вашим очках пітніти.

Іржа

Позбутися від іржі – завдання не з легких. На щастя, ви можете швидко очистити іржаві ножі та ножиці за допомогою картоплі. Картоплю розрізати навпіл і нанести зверху трохи засобу для миття посуду і харчової соди. Потріть їм іржу, поки вона повністю не зникне. Добре промийте водою і дайте висохнути.

Очищення скла

Розбите скло на підлозі

Кажуть, що осколки можуть приносити щастя, але ми безумовно не хочемо на них наступати. Зібрати всі осколки та битого скла – складне завдання. Деякі предмети настільки малі, що ви їх навіть не бачите. Ось де стане в пригоді картопля. Картоплю розрізати навпіл. Потріть відкриту сторону об підлогу в тому місці, де розбилося скло. З метою безпеки завжди надягайте при цьому захисні рукавички.

Полірування срібла

Варену картоплю в меню? Економте воду! Вода містить багато крохмалю, який допоможе позбутися від дратівливих плям на срібному виробі. Помістіть срібло в воду як мінімум на годину. Відполіруйте, коли воно висохне, і ви побачите, як воно виглядає блискучим і новим.

Невеликі плями

На жаль, картопля не зможе видалити гігантські плями від червоного вина з вашої білої сорочки, але він впорається з більш дрібними плямами. Промокніть половину сирої картоплі на жирному плямі, щоб позбутися від нього. Вам доведеться повторити процес кілька разів, щоб пляма повністю зникла.

Інформація була взята з “tips-and-tricks”.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.