Краса своїми руками: маска для обличчя з кабачків творить чудеса!

Завдяки антиоксидантам кабачок також може допомогти в боротьбі з пошкодженням вільних радикалів.

Якщо ви страждаєте жирною шкірою, яка схильна до висипання, то ви можете спробувати рецепт для обличчя від прищів з кабачків, зробленої своїми руками.
Зрештою, в тертих цукіні багато корисних антиоксидантів, таких як вітаміни А і С, а також лікувальні мінерали з калію і марганцю, амінокислоти, які можуть грати певну роль в стимулюванні вироблення колагену в шкірі. Завдяки цим антиоксидантам кабачок також може допомогти в боротьбі з пошкодженням вільних радикалів.

Вівсяна каша в цій масці від прищів з кабачків, зробленої своїми руками, була чудова, бувши багатим джерелом вітамінів, мінералів і ліпідів, особливо для заспокійливого, оскільки вона м’яко зволожує завдяки своїм протизапальним і антиоксидантним властивостям. Водночас це буде м’який очисний засіб для роздратованої шкіри через його сапонінів.

Кабачок (цукіні)

Мед був ще одним інгредієнтом, який принесе користь проблемній шкірі, оскільки він може вбивати бактерії. У нього, також антимікробні властивості, необхідними для загоєння прищів, а він є природним зволожувачем, який утримує вологу.

Останнім інгредієнтом – це гель алое вера для цієї маски від прищів з кабачків, зробленої своїми руками. Це прекрасний вибір, бо він також володів антимікробними властивостями для боротьби з бактеріями.

1 крихітний кабачок (близько 10 см в довжину)
6 столових ложок дрібно подрібненої вівсянки, щоб приготувати колоїдну масу.
1/4 склянки води
2 чайні ложки меду
2 чайні ложки гелю алое вера

Змішайте кабачки з водою до отримання однорідної маси. Потім процідіть і додайте мед і гель алое вера, перш ніж відкласти в сторону.

Вийміть кухонний комбайн, кавомолку або очистить блендер і спочатку просушіть, перш ніж додавати вівсянку та обробляти, поки не отримаєте дрібний порошок.

Змішайте близько двох столових ложок порошку з великою кількістю рідини з кабачків (але не з усім) в невеликій мисці. Продовжуйте помішувати, поки він не загусне до пасти.

Нанесіть цю маску на тільки що вимите обличчя. Тримайте цю маску приблизно на 30 хвилин, поки вона повністю не висохне.

Зберігайте рідину в банку в холодильнику, щоб використовувати її протягом наступних кількох днів. Вона не буде зберігатися дуже довго, тому покладіть її в холодильник, де ви обов’язково його побачите.

Порошок вівсянки відмінно зберігається на полиці в коморі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.