Як оформити клумби своїми руками? Ідеї з підручних засобів (ФОТО)

Не обов'язково платити декораторові, можна власними руками з підручних засобів оформити клумби. Квітники вийдуть не гірше, ніж у професіонала.

Як же очі і душа радіють, коли навколо стільки краси. А якщо це ще зроблено своїми руками, то не тільки радість заповнює ваше серце, а й гордість. Приємно ж, коли сусіди проходять повз, і не можуть погляд відвести від ваших прекрасних клумб.

Але не кожен може дозволити собі фахівця, який професійно оформить ваш двір. Але кожен може включити свою фантазію і зробити такий декор, з яким будуть усі фотографуватися.

Виявляється, що оформити клумби і сад можна за допомогою підручних старих засобів. Напевно, у вас є речі з тієї серії, що «шкода викинути, нехай ще полежить, а раптом знадобиться». Пошукайте добре у себе в гаражі або в шафі, можливо десь поношена взуття нудьгує або парасолька дірява, або старий чайник запорошився, або навіть меблі стоять без діла.

Наша редакція зібрала для вас кілька цікавих ідей. Уважно подивіться на фото. Ви точно знайдете щось для себе.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.