Граціозна в 70 років: жінка розповіла, як зберегти молодість на довгі роки?

Жінка поділилася секретами молодості. Вона впевнена, що тренувати можна все: і тіло, і розум.

Нінель Блохіна з Гродно не схожа на типову пенсіонерку. Більш того, вона називає себе дамою на пенсії, яка працює. Жінка в сімдесят років виглядає просто приголомшливо, вона не відповідає своєму віку. Бабуся поділилася секретами молодості.

 ""

Ранок Нінель починається з того, що жінка п’є перепелині яйця. Вона відчуває, скільки їжі їй потрібно. Тому намагається не переїдати.

Здорове харчування – це перший секрет її молодості в 70 років. Другий – фізичне навантаження.

Жінка каже, що коли займаєшся спортом, то зовсім інші метаболічні процеси відбуваються в організмі. До речі, в юності вона була балериною.

 ""

Пенсіонерка не просто займається спортом, вона викладає йогу і балет.

 ""

Третій ключ до молодості – подорожі. Активна жінка каже, що це її пристрасть, яка омолоджує не гірше спорту. Позитивні емоції, враження заряджають і дарують нову енергію і сили.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.