Чоловік знайшов спосіб, як вкласти дитину спати за одну хвилину (ВІДЕО)

Новоспечений батько знайшов унікальний спосіб, як вкласти дитину спати швидко. Незрозуміло як, але це на 100% спрацювало.

Багато батьків задають собі це питання. Більшість з них відповідає: «Ніяк!». І часто вони мають рацію. Деяким мамам і татусям доводиться годинами на руках носити дитину, щоб вона хоча б не плакала і не кричала.

Маленьким діткам співають колискові або просто наспівують мелодію. Їх ніжно качають на руках, носять з кімнати в кімнату, але швидко все одно мало кому вдається укласти малюка спати.

А ось цей винахідливий чоловік придумав спосіб, від якого його дитина засинає приблизно за сорок секунд.

Він не співає, не тримає його на руках. Батько просто взяв суху і м’яку серветку, потім ніжно проводив нею по обличчю немовляти. Дитина пару секунд намагалася встояти перед цією магією, але скоро її темні очі почали самі закриватися. Серветка немов прикривала очі дитині.

У чоловіка легко і швидко вийшло укласти малюка спати менше, ніж за одну хвилину. Можливо, це не на всіх дітях спрацює, але спробувати варто. Зрозуміло одне: у молодого батька щаслива дружина.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.