Домашня білкова маска – і про чорні крапки на обличчі можна забути

Дівчатам для того, щоб їх день швидко зіпсувався, достатньо одного погляду в дзеркало - так вони вимогливі до себе. Те прищ, то розширилися пори ... Але багатьох красунь більше турбують постійні і зовсім неестетичні чорні точки. Як з ними боротися, щоб не пошкодити ніжну шкіру обличчя? Існує чудова маска!

Ця маска-плівка працює швидше як професійний, ніж домашній засіб: вона добре «витягає» всі крапки з обличчя і навіть прибирає ненависні «вусики». При цьому рецепт – простіше нікуди! Для приготування маски достатньо всього 1 яйце і кілька паперових серветок.

Чорні точки на обличчі - привід для розладу
Чорні точки на обличчі – привід для розладу

Робиться маска наступним чином – яйце розділяється окремо на білок і жовток, використовується тільки білок. Обличчя очищається лосьоном, на нього наноситься рівний шар білка. Потім варто розкласти на обличчі серветки і змастити їх зверху ще одним шаром білка. У такому вигляді маску залишають на 40 хвилин, поки вона твердне і злегка стягує шкіру.

До і після маски з білка
До і після маски з білка

Через 40 хвилин варто акуратно зняти маску від низу до верху – і відразу змастити шкіру звичайним зволожуючим кремом. Ефект помітний вже після першого застосування! Пізніше можна буде експериментувати, додаючи в маску кілька крапель лимонного соку або покришене активоване вугілля.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.