7 правил нанесення парфуму, парфумованої та туалетної води

Незалежно від ціни духів або туалетної води, головне - вміння правильно наносити аромати.

Парфуми, парфумованна вода і туалетна вода – усе це використовуємо, щоб добре пахнути. Між собою вони відрізняються стійкістю, складом і ціною. Але головне, це вміння правильно користуватися ароматами. Без цих правил будь-які дорогі парфуми будуть неякісним.

  1. Не розтирати. Парфуми не рекомендується розтирати на шкірі тіла. Оскільки змінюється структура рідини і запах швидше випаровується.
  2. Щоб надовго зберегти аромат, використовуйте його після прийняття ванни або душу. У такому випадку розпарена шкіра буде краще «тримати» запах, і баночку з ароматом можна залишити вдома.
  3. Запах тримається на певних місцях. Краще наносити парфуми туди, де кровоносні судини близькі до шкіри. Наприклад, шия, скрони, внутрішня сторона ліктя і зап’ястя.
  4. Наносити парфуми тільки на чисту шкіру. Якщо все-таки потрібно оновити аромат, то протріть ділянки нанесення вологою серветкою. Так вони не змішаються з шкірним жиром і запах буде «чистим».
  5. Не наносіть парфуми або туалетну воду на одяг. Тканина добре вбирає, але видати запах може абсолютно інший.
  6. Парфуми і волосся. Дійсно, волосся довго тримає запах. Але, є маленький нюанс. Спирт, який є в складі парфумів, погано впливає на структуру і здоров’я волосся людини.
  7. Туалетна вода не вічна. І дорогі, і дешеві прафуми в середньому живуть близько п’яти років і з часом втрачають свої якості.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як спорт впливає на якість життя: ТОП-8 пунктів

Нагадаємо, перша зустріч: дитина і мама обіймаються.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.