Що роблять домашні тварини, коли вас немає вдома? (Відео)

Домашні тварини знають, чим себе зайняти, коли їх господаря немає вдома. Звичайно, вони спочатку нудьгують, але потім знаходять заняття більш цікаве.

Кожен власник домашньої тварини цікавився таким питанням. Думаєте, поки ви працюєте, вони сумно сидять у кутку і чекають вечора? Можливо … Але це точно не стосується цієї собаки.

Пес Марті знав, що йому ні в якому разі не можна заскакувати на ліжко. Як би собаці не хотілося лежати на дивані разом з господинею, вона завжди знаходила місце десь на підлозі.

Жінка почала помічати, що її постіль пом’ята, і в будинку хтось робить бардак. Коли вона йшла на роботу, в квартирі залишалися тільки кішка і пес Марті. Тому вона вирішила подивитися, що ж відбувається, коли її немає? Господиня вихованців встановила камеру в кімнаті навпроти дивану і побачила, хто так хуліганить у її відсутність.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Хто такі бабусі і дідусі? Розповідає учениця 3-го класу

Нагадаємо, схожа на батька. У мережі з’явилися фото старшої дочки Бодрова-молодшого.            

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.