Тест на уважність: визначте за 1 хвилину, що не так в таборі в тайзі на цій картинці?

Звичайно студенти також ходили в похід - це обов'язково. Увечері гітара і душевні пісні під неї. А пам'ятаєте якими очима на гітариста дивилися дівчата?

Ви ходили в походи? Необов’язково в тайгу або в дрімучий ліс. Можливо ви ходили в похід недалеко біля вашого міста чи села.
А школярі напевно ходили в похід класом варити пшоняну кашу.

Рибалки та мисливці звичайно ж ночували в наметі та ввечері коли вже прохолодно і щоб відігнати докучливих комарів, розводили багаття.

Звичайно студенти також ходили в похід – це обов’язково. Увечері гітара і душевні пісні під неї. А пам’ятаєте якими очима на гітариста дивилися дівчата? Співаки гітаристи всім дівчатам подобаються. Деякі закохувалися в них і виходили за них заміж.

Згадали як ви були в поході?

А тепер вам пропонується пройти тест на уважність і визначити, що не так в таборі біля вогнища?
На перший погляд, може здатися, що все нормально. Деякі люди можуть подумати, що вітер дме в одну сторону, а дерева гнуться в різні.
Але не в тому причина.

Спробуйте уважно поглянути на картинку і згадати як ви розпалювали багаття, які гілки та дрова для цього використовували. Це вам підказка. Ви відразу здогадаєтеся в чому справа.

Ну, що зрозуміли, що не так в цьому таборі з наметом і багаттям?
Якщо ще не зрозуміли, то перейдіть ще раз як ви розпалювали багаття і чому. Подивіться на ліс навколо.
Все стало ясно?

Якщо все-таки вам важко відповісти, що не так на цій картинці, то ви можете це дізнатися, подивившись на картинку нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою.

Вся справа в дровах!

Навколо тільки хвойний ліс, а дрова – березові

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.