Тест – головоломка №05-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо ви не поспішайте на роботу, або вже пенсіонер, а можливо, перебуваєте у відпустці, то у вас є час вранці не поспішаючи заварити собі чашку ароматної кави або чаю

А потім ви можете зайти на сайт 1 Хвилина та просто пошукати, що вас цікавить. Рекомендуємо вирішити головоломку із сірниками. Вона вас відверне трохи та підніме настрій, звичайно, якщо ви її вирішите правильно. Це буде як зарядка для мозку. Поліпшити уважність та усвідомленість, та дізнатися для чого вона потрібна, ви можете прочитавши інформацію нижче.

Усвідомленість — це техніка, яка використовується для того, щоб відвернути наші думки від повсякденних турбот і турбот і спрямувати їх до оцінки сьогодення та ширшого погляду на життя. Ваше самопочуття на роботі та в житті в цілому значно покращиться.

Покращує вашу увагу

Вам потрібна 100% концентрація для виконання завдання. Проте все, про що ви можете думати, це все інше. Ви думаєте про кількість білизни, яку потрібно випрати, і раптом помічаєте, що на дзеркалах у будинку є відбитки пальців і їх потрібно протерти. Крім того, наступного тижня у вашої дитини буде вечірка з нагоди дня народження, і ви повинні піти купити подарунок, о, і плани кемпінгу, і список продуктів повинні бути зроблені найближчим часом, і так далі… Ви можете навіть почати крутитися. Ваш мозок тягнуть у всіх напрямках. Практика свідомості покращує вашу здатність уповільнювати свій розум, зосереджуватися на чомусь одному і виконувати одне з багатьох важливих завдань у вашому списку справ.
А зараз перейдіть до вирішення головоломки із сірниками. Чи вдалося вирішити завдання? Якщо не вдалося, то рішення можна подивитися на малюнку нижче.
Гарного вам дня та чудового настрою!

""

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.