Тест – головоломка №11-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Спробуйте відволіктися і пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками. Ви не помітите, як вам буде цікаво і через час знову почнете шукати їх

Головоломки розвивають та тренують ваш мозок. І це впливає на якість вашого життя.

Правильно, на якість вашого життя – або, іншими словами, на ваш рівень щастя – може сильно вплинути регулярна практика свідомої свідомості. Вам не потрібно бути в кризі або дивитися в дуло однієї з великих життєвих проблем; просто намагайтеся привносити усвідомлений підхід у своє повсякденне життя якнайчастіше, і ви почнете краще зберігати холоднокровність, коли воно вам дійсно знадобиться. Це зробить вас краще підготовленими до розв’язання проблем, вимог та тиску сучасного життя.

Важливо усвідомлювати той факт, що усвідомленість може відноситися як до якості розуму, доступ до якого можна отримати у повсякденному житті, так і до медитації усвідомленості, яка є формальнішою практикою. Обидва ці застосування усвідомленості можуть принести у ваше життя більше щастя, душевний спокій та ясність.

Які джерела медитації усвідомленості?

Уважність сягає своїм корінням в стародавні суспільства Азії, де в ряді різних регіонів розвивалися медитативні практики, що налічують кілька тисяч років. Найраніші форми уважності пов’язані з буддійською традицією, яка за своєю суттю етична і керується явними зусиллями вести здорове повсякденне життя. Буддійська усвідомленість – це свого роду соціальна практика, яка спонукає практиків розвивати етично налаштовану свідомість.

Тепер вирішіть головоломку із сірниками. Чи вдалося вам знайти правильне рішення? Якщо не вдалося, то на зображенні нижче ви його знайдете.
Удачі, здоров’я та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.