Тест – головоломка №14-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Пропонуємо вам у ці вихідні нову головоломку із сірниками. Спробуйте вирішити її. Уважна людина вирішить такі завдання якнайшвидше, а уважність можна тренувати.

Інформація нижче буде вам корисною.

Чому я маю медитувати?

Навіть якщо, на перший погляд, ви почуваєтеся щасливим, здоровим та спокійним, медитація усвідомленості все одно може принести вам величезну користь. Нехтування своїм розумом схоже на нехтування роботою по дому.  Так само як через якийсь час у будинку накопичується бруд, мотлох і безладдя, негативні думки та емоції, стреси та тривоги можуть з часом зростати та ставати непереборними. Реалізувати
Практика медитації усвідомленості може знизити ризик цього. Але заглибмось в деталі; якими є відчутні, доведені переваги медитації?

Підвищення емпатії та співчуття

У багатьох буддійських практиках основною метою медитації є посилення емпатії та співчуття. Заспокоївши розум і покращивши уважність, ми можемо навчитися ставитися до інших із більшою добротою, терпінням та повагою. Ця ідея використовується в медитативних вправах на співчуття, таких як Медитація Люблячої Доброти та Тонглен, які зосереджені на культивуванні любові та співчуття до себе та інших. Зрештою, неодмінна істина полягає в тому, що лише практикуючи турботу про себе та співчуття до себе, ми можемо поширити цю поведінку на інших людей.
Після цієї інформації спробуйте вирішити головоломку зі сірниками. Вирішили її? Якщо не вирішили, то відповідь є на малюнку нижче.

Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.