Тест – головоломка №20-05-3: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо у вас є одна хвилина часу, то ви можете зайти на такий же сайт і спробувати пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками

Це цікаво та корисно. Таке тренування корисне для вашого мозку. А інформація нижче може допомогти вам для психічного здоров’я та покращення уважності.

Напишіть та відрепетируйте кілька коротких тверджень, що виражають межі. Хоча можливо привабливо намагатися ходити навколо або навколо або прикрашати спроби встановити здорові кордони, щоб це не засмучувало іншу людину, найкраще формулювати кордони коротко, шанобливо і ясно:

Це не те, що я відкритий для обговорення сьогодні.
“Будь ласка, не говоріть такі речі мені чи моїм дітям”.
Подібні фрази можуть мати велике значення у спілкуванні, де знаходиться кордон. У деяких ситуаціях, коли робляться неодноразові спроби провести здорові кордони, а кохана людина продовжує перетинати цю межу, можливо краще спланувати заздалегідь, щоб обмежити кількість часу на заходах, в яких беруть участь ці люди, або витончено залишити захід, якщо він стає проблемою зараз. момент.

Читання книги

Прочитайте позитивну книгу, детективне розслідування вбивства чи навіть керівництво, оскільки читання довело користь здоров’ю. Регулярне читання може знизити рівень стресу на 68 відсотків та продовжити життя на два роки.

Виспатися

Ще один чудовий спосіб покращити психічне здоров’я – збільшити кількість годин та якість сну. Може виникнути спокуса не лягати спати пізніше, особливо коли є довгий перелік справ. Але дотримання правил гігієни сну може стати відмінним інструментом боротьби зі стресом.

А тепер спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Чи вдалося вирішити завдання? Якщо не вдалося, то нижче на зображенні ви побачите правильне рішення.

Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.