Тест – головоломка №30-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Здорове тіло та відмінний душевний стан – це два компоненти для щасливого життя. Тіло можна тренувати за допомогою фізичних вправ, а свій мозок потрібно також навантажувати.

Це можна зробити просто: потрібно проходити різні тести та головоломки, вирішувати кросворди. Головоломка з сірниками, також чудовий варіант тренування вашого мозку. У цій статті ми представляємо одну з них. Ви також повинні знати, що уважна людина успішна не лише на роботі, а й у побуті, а уважність можна тренувати. Інформація нижче буде корисною.

Уважне спостереження

Уважне спостереження – це медитація, яка дозволяє почуттям балувати позитивні емоції. Перегляд мотиваційних відеороликів може бути захоплюючим та пізнавальним.
Вправи на усвідомленість допомагають вирівняти ваші зигзагоподібні думки та заспокоїти вас на цей час. Крім того, це дозволяє дізнатися про щось нове, а також освіжити свій розум.

Уважне мислення

Уважне мислення – це когнітивно-поведінкова терапія, яка перестає контролювати ваші роздуми. Контроль над думками змушує людину бути уважною до своєї поведінки та розвиває неупереджене мислення.

Крім того, це збагачує позитивне мислення та продуктивність на роботі.
Практика усвідомленого мислення може змінити ваше життя, якщо люди почнуть практикувати його з сьогодення.

Уважне мовлення

Слова несуть у собі великий потенціал поранити чи зробити когось щасливим.
Завдяки усвідомленому мовленню люди можуть розвинути свою особистість і стати більш уважними.
Іноді люди схильні ображати одне одного словами. Але якщо вони практикують усвідомлену мову, то можуть возз’єднатися та створити прекрасний зв’язок один з одним.
Насправді мова – це форма йоги та вібраційної енергії. Таким чином, його практика змінить як їхню особисту, так і професійну сферу.

Тепер вирішіть головоломку із сірниками. Якщо вам це важко зробити, то відповідь ви побачите на малюнку нижче.

Міцного вам здоров’я та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.