Тест на уважність. Знайди тигра

Звір сховався в лісі.

Тигри як все хижаки можуть вміло маскуватися і полювати за дичиною. Це зрозуміло, іноді просто наздогнати свою здобич їм не під силу. Забарвлення тигра сприяє маскування на місцевості, особливо в кущах і високій траві. А якщо трава ще суха і під колір смуг тигра, то знайти звіра особливо важко. Однак ви це можете зробити, якщо уважно подивіться на картинку. А якщо ви раніше проходили подібні тести, то звичайно знайти тигра вам не представить праці. Потренуйте свій мозок і виявите, що після проходження тесту у вас підніметься настрій, особливо якщо ви знайшли тигра. Удачі вам в пошуку!

Ну як вдалося знайти тигра?

Якщо немає, то подивіться підказку де він знаходиться на зображенні нижче та обведений червоною лінією.

 ""

Правда класно замаскувався тигр?

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.