Тест на концентрацію уваги: ви бачите 2 схожих дерева?

Ігри на концентрацію та увагу розроблені професійними розробниками ігор і вченими.

Виміряйте тривалість концентрації уваги за допомогою тестів на концентрацію
Іноді ми не можемо досягти своєї розумової концентрації та концентрації уваги, працюючи над завданням, звертаючи увагу на деталі завдання або навіть читаючи книгу. Наш інтерес швидко зникає, і це може вплинути на наш успіх.

Насправді причин такого стану може бути багато залежно від зовнішніх факторів. Але одним з найбільш поширених і важливих чинників є наша низька здатність до концентрації уваги. Якщо ви хочете поліпшити свої навички, щоб звертати увагу на докладні дії, давайте разом розглянемо розумову концентрацію більш докладно.

Що таке розумова концентрація?

Розумова концентрація – це розумове зусилля, яке ви докладаєте до предмета, який вас цікавить, чи до будь-якого предмету, який ви намагаєтеся вивчити. Розумову концентрацію часто плутають з навичками уваги або об’ємом уваги.

Однак тривалість концентрації уваги – це час, щоб змусити ваш мозок сконцентруватися на задачі. Вимірювати тривалість концентрації уваги можна за допомогою тестів на фокусування і тестів на концентрацію уваги.

Легко поліпшити свої навички концентрації за допомогою наукових вправ

Ігри на концентрацію та увагу розроблені професійними розробниками ігор і вченими. Відомий як тренажерний зал для вашого мозку і використовує інтерактивні вправи, ігри та тести, щоб поліпшити вашу концентрацію і тривалість уваги.

Спробуйте визначити на цій картинці які два дерева однакові.

Где 2 похожих дерева?
Где 2 похожих дерева?

Якщо вам вдалося зробити це швидко, то ви добре концентруєте свою увагу на предметах.

Щоб подивитися правильну відповідь, – погляньте на картинку нижче.

 ""

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.