Перевірте свою уважність – простий тест

Напружте сою увагу. Потрібно звернути увагу на деякі деталі, щоб відшукати собаку.

Подивіться на представлену фотографію. Як ви думаєте чи є на фото собака і де вона сховалася. Те що вона є – немає сумнівів. Тільки спробуйте визначити де вона. Напружте своє внімаеніе. Потрібно звернути увагу на деякі деталі, щоб відшукати собаку. Доведіть, що ви уважна людина!

Деякі зосереджені люди за 10 секунд можуть визначити де ховається собака. Спробуйте засікти час і подивіться, ви уважна людина або середній.

Ну як – побачили де ховається хитрий пес ?. Якщо вам це трохи складно – ми внизу маємо підказку. Уважно подивіться праворуч від входу в будинок. Червоним кружком позначена хитра собачка, яка ховається в кольорах. Пес уважно спостерігає за вами! Господарі, теж не відразу помітили її коли вийшли з дому.

 ""
Як вам тест – цікавий? Такого типу тести може натренувати вашу уважність і кмітливість. Якщо ви будете приділяти трохи часу зазначеним головоломок, то ваш мозок навчитися швидко визначати оточуючі вас проблеми.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.