Чи зможете відшукати коня? Час не обмежений – пройдіть тест

Небагатьом уважним людям вдається знайти на зображенні як пасеться кінь.

На першій фотографії ніхто не бачить коня, який зайшов в парк попастися. Трохи уважним людям вдається знайти на зображенні як пасеться кінь. Він вміє маскуватися – хоча це явно не в його характері. Однак парк зробив свою справу і конячку майже не видно в ньому. Якщо кинути швидкий погляд на дорогу, узбіччя і вдалину в парк, то відразу нічого й не помітиш. Зелена трава доповнює красу парку. Не відволікайтеся на красу – зосередьтеся уважно на деталях і ви знайдете коня. Підказок вам не потрібно. Обмеження за часом пошуку в цьому тесті немає.

Головне не поспішати, а знайти конячку. Вивчіть не поспішаючи фотографію. Можете подумки розбити фото на сектора і кожен проаналізувати, і вам пощастить! Це не простий тест і завдання важке, але допоможе увага і терпіння – яке ви вже придбали на попередніх тестах.

Справа в тому, що кожним тестом у людини розвивається увага і мислення, а запам’ятовуючи деталі і методи пошуку – ви виробляєте у себе багато відмінних якостей. Тим, у кого вийшло знайти коня можуть пишатися! Інші люди, яким не вдалося виявити хитру конячку – не потрібно турбуватися. Через деякий час тренувань, ви будете з кожним разом вирішувати такі тести швидко. І вам буде цікаво розшифровувати їх.

Наші конячку в парку? Спробуйте подивитися ліворуч.

Ще не видно – тоді нижче на фотографії вона обведена жовтим кружком.

 ""

Який з тестів, які ви подивилися раніше, вам більше сподобався?

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.