Тест на уважність: знайдіть ягуара, який причаївся в траві за 30 секунд

Спробуйте знайти ягуара, який причаївся в траві. Якщо ви знайдете його за 30 секунд, то ви уважна людина!

Вам потрібне тренування пам’яті, як і фізичне тренування тіла.
Тести на уважність відмінно готують вашу пам’ять для різних завдань. Ви краще і з настроєм починаєте жити та з’являється інтерес до життя. До того ж розгадування тестів – це ще й відпочинок для мозку, бо він відволікається і переключається на іншу роботу.

Спробуйте пройти тест нижче і знайти ягуара, який причаївся в траві за 30 секунд.

Ну як знайшли?

Якщо немає – то нижче на фото він обведений червоною лінією.

 

Ягуар обведений червоною лінією

Вам, також корисно буде дізнатися ще про те як поліпшити уважність зі статті нижче.

Дослідження показало, що лише 10 хвилин медитації усвідомленості можуть поліпшити процеси вербального навчання і пам’яті.

Дослідники виявили, що вправа на усвідомленість поліпшило здатність до вербального навчання та кодування пам’яті, попри те, що не поліпшило загальних здібностей уваги або загальної швидкості мови. Іншими словами, учасники, які слухали 10-хвилинну вправу на усвідомленість, як правило, краще запам’ятовували недавно вивчені слова, але чи не краще справлялися з відновленням вербального матеріалу, що зберігається в довготривалій пам’яті.

Уважність може зробити навчання більш ефективної, може допомогти вам зберегти та використовувати важливу інформацію у вашій роботі або навіть допомогти запам’ятати таку просту річ, як ім’я людини або історію, якої він з вами поділився. По суті, здатність уважності покращувати навчання і пам’ять може допомогти поліпшити життя людей безліччю способів.

Коротка 10-хвилинна медитація усвідомленості може дати ці переваги незабаром після медитації для новачків.
Здатність впізнавати нову інформацію і запам’ятовувати її для подальшого використання – життєво важливий процес, який дозволяє нам ефективно взаємодіяти з нашим світом і іншими людьми. Посилення цієї здатності може допомогти нам краще управляти своїм життям і навколишнім середовищем, даючи нам більше інформації, щоб ми могли приймати більш обґрунтовані рішення і краще взаємодіяти з іншими людьми.

Той факт, що усвідомленість може допомогти в цьому вже через 10 хвилин, є важливим відкриттям, яке люди можуть використовувати у своєму повсякденному житті, коли вони знають, що їм потрібно буде покладатися на ці здібності.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.