Тест на уважність: знайдіть папугу в лісі за 30 секунд

Спробуйте пройти тест, представлений в цій статті. Потрібно знайти за 30 секунд папугу в лісі.

Проходження тестів на уважність допомагає вашому мозку. Це як би тренування для нього. Як тіло потрібно навантажувати фізичними вправами, щоб воно не атрофувалася, так і мозок потрібно навантажувати різними варіантами головоломок.

До того ж проходження тестів на уважність ще й цікаве заняття.
Спробуйте пройти тест, представлений в цій статті.
Потрібно знайти за 30 секунд папугу в лісі.

Природа створила різне забарвлення для папуг, від яскравої, відразу впадає, до звичайної, яка зливається з листям дерев або листя.
Це папугам необхідно для того, щоб не попастися на очі хижаків. А коли вони ще в молодому віці і не можуть швидко полетіти від хижака, то вони використовують свою маскування.

На цій картинці папуга просто сидить і насторожено дивиться на всі боки. Завдяки своєму забарвленню він не відразу впадає в очі і тому при першому погляді на фото його відразу не виявиш. Однак якщо ви придивитеся, то обов’язково виявите папугу.

Від того як часто ви будите проходити тести на уважність, залежить час вирішення таких завдань. Природно ви можете відразу і не виявити папугу, якщо давно або взагалі не проходили тести такого роду.

Але не турбуйтеся, якщо не знайшли папугу за 30 секунд. Приділіть для цього більше часу.
Даємо невелику підказку – папуга замаскувався зліва на картинці.

Однак якщо вам все-таки не вдалося взагалі знайти папугу, то ви можете подивитися на фото нижче і побачити, де ховається папуга.

Папуга обведений червоною лінією

Удачі вам і гарного настрою!

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.