Тест на уважність: знайдіть сову на каменях в степу за 20 секунд

Сова сіра і каміння сірі тому начебто багато хто думає, що відразу виявлять сову. Однак для цього потрібно близько 20 секунд.

Ви успішна людина? У вас на роботі все виходить з першого разу? А якщо ви вже не працюєте і перебуваєте на пенсії – то в побуті нічого не забуваєте де що лежить в кімнаті, або які продукти залишилися в холодильнику?

А можливо ви забуваєте вчасно зателефонувати сусідці, з якої домовлялися піти в ліс по гриби?

Це все від того, що ви не уважна людина. Такий стан приносить незручності не тільки на роботі або повсякденній діяльності, а й навіть тоді, коли ви просто гуляєте вулицею.

Розсіяна людина потрапляє, як правило, в курйозні ситуації, а іноді навіть в небезпечні.

Як не бути розсіяним?
Потрібно тренувати вашу спостережливість. Робиться це простим способом за допомогою тестів. Потрібно періодично проходити тести на уважність і ви помітите, що станете не таким розсіяним і у вас все буде виходити з першого разу.

У цій статті пропонується пройти легкий тест на уважність за 20 секунд. Необхідно вам виявити, де сидить сова на каменях в степу.

Це простий тест, з ним може впоратися і новачок, який ніколи раніше не проходив подібних тестів.

Спробуйте виявити, де сидить сова за 30 секунд.
Сова сіра і каміння сірі тому начебто багато хто думає, що відразу виявлять сову. Однак для цього потрібно близько 20 секунд.
Якщо ви виявите сову менше ніж за 20 секунд, то ви дуже уважна людина.

Ну, як знайшли сову на каменях в степу?
Якщо немає, то де сова ви можете на зображенні нижче.

Сова обведена червоною лінією

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.