Тест на уважність: знайдіть 10 осіб у відділі будівельної фірми за 3 хвилини

Якщо ви знайдете 10 співробітників менш ніж за три хвилини, то ви уважна людина. Якщо навіть ви знайдете 7-8 осіб, то це теж хороший результат.

Як поліпшити свій стан, фізичне і моральне?
Ви вранці зробили зарядку, або пробіжку на природі в міському парку, або просто помахали руками вдома, стоячи перед відкритою кватиркою – то у вас сон як рукою зняло і піднявся настрій.
Потім сніданок з улюбленим бутербродом, чаєм або просто вівсянкою.

Через час, якщо вам не потрібно йти на роботу, або ви вже на роботі та у вас перерву, поки начальство на оперативній нараді, то ви можете заварити собі ще раз кави та попиваючи його замислена дивитися в стелю або сидячи на кухні у вікно.

Відпочиньте на інше заняття, коли п’єте каву або чай – пройдіть тест на уважність. Кава або чай стимулює ваш мозок, а тест на уважність його навантажує і не дає розслаблятися і старіти, навіть в похилому віці.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і знайти 10 співробітників, що працюють у відділі будівельній фірмі.

Вони в різних місцях. І їх не повністю видно, а деяких тільки частина: рука, голові, обличчя і так далі.
Цей тест на уважність важкий, бо людей потрібно знайти 10, і тому часу дається 3 хвилини.

Встигнете знайти 10 співробітників за 3 хвилини?
Якщо ви знайдете 10 співробітників менш ніж за три хвилини, то ви уважна людина.
Якщо навіть ви знайдете 7-8 осіб, то це теж хороший результат.

Коли вам не вдалося виявити всі 10 співробітників у відділі будівельної компанії за 3 хвилини або більше, то ви можете подивитися де вони всі на зображенні нижче.

Люди обведені зеленою лінією

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?