Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 9 відмінностей на картинці з хлопчиком біля умивальника

Новачок не відразу зможе впоратися з таки тестом. Але якщо ви вже проходили тести такого роду, то цілком укладетеся у відведений час в одну хвилину.

Тести на уважність – це прекрасна можливість для того, щоб потренувати ваш мозок. Вони бувають різного плану. Є тести, де потрібно знайти тварину на зображенні, а є де необхідно знайти відмінності між картинками. І той і інший вид призводить до того, що людина стає більш уважним якщо проходить такого роду тести.

У цій статті вам пропонується пройти тест на уважність і порівняти дві картинки. На них зображений хлопчик, який підійшов до умивальника і хоче помити руки. Потрібно знайти за одну хвилину дев’ять відмінностей. На перший погляд, здавалося б ці відмінності видно навіть неозброєним поглядом. Однак це не так.

Тільки уважна людина може за одну хвилину виявити всі дев’ять відмінностей. Новачок не відразу зможе впоратися з таки тестом. Але якщо ви вже проходили тести такого роду, то цілком укладетеся у відведений час в одну хвилину.

Ну, як знайшли дев’ять відмінностей між двома картинками з хлопчиком, який пішов мити руки? Якщо ви виявите тільки 4 або 5 відмінностей – то це теж непоганий результат. Якщо 2 або 3 знайдете відмінності, то вам потрібно більше часу, щоб пройти цей тест.

Для тих хто знайшов 1 відміну, то не потрібно турбуватися. З часом ви зможете швидко вирішувати такого роду задачі. Потрібно тільки періодично проходити такі тести на уважність.

Щоб побачити, де все відмінності між двома картинками, потрібно подивитися на картинки нижче.
Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою!

Відмінності виділені червоною лінією

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.