Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд одна відмінність на картинці з птахом, що сидить на гілці

Для підказки: зверніть увагу, що, як правило, ті, хто складають такі тести, відміну приховують на дрібницях або на дрібних деталях.

Ті люди які періодично проходять тести на уважність напевно вже помітили як їх очі починають шукати – наприклад відмінності на зображенні.

Ваш мозок зовсім інакше відразу дивиться на фото або картинку. Він ніби сканує і приділяє увагу всім дрібним деталям і швидко порівнює їх між собою. І потім мозок швидко видає результат.

Якщо ви не знайшли відмінності або захованого звірка на фото, то це не біда, ваша уважність ще не на такому рівні, щоб швидко знаходити відмінності. Можливо через декілька тестів ви зможете виявити відмінності швидше.

У цій статті представлений тест на уважність, який потрібно пройти за тридцять секунд. Необхідно виявити всього одна відмінність між однаковими птахами, які сидять на гілці та тримають в дзьобі гроно винограду.

Тест не складний, але цікавий і ви напевно зможете знайти це єдина відмінність.
Для підказки: зверніть увагу, що, як правило, ті, хто складають такі тести, відміну приховують на дрібницях або на дрібних деталях. Око людини спершу звертає увагу на великі об’єкти на зображенні, а потім вже не знайшовши відмінності шукає, де відміну на дрібних деталях.

Ну, як знайшли одна відмінність на картинці з птахом, яка сидить на гілці та тримає в дзьобі гроно винограду?
Якщо не знайшли, то вам потрібно приділити цьому тесту більше часу.
А дізнатися, де відміну, ви можете на зображенні нижче.

Відмінного настрою та удачі вам в проходженні тесту.

Відмінність обведено кружком

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.