Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 3 відмінності на картинці з веселим поросям

Для того, щоб успішно пройти тест такої складності, вам необхідно зосередитися і щоб ніхто вас не відволікав.

Більшість тестів на уважність розраховані на середню складність. Легких тестів мало, як і важких. Зараз вам пропонується знайти три відмінності на картинці з веселим поросям.
Зображення не кольорова і здавалося все відмінності будуть видні відразу.

Але цей тест вище середньої складності та не всі люди можуть виявити три відмінності, які представлені на цій картинці.
Річ у тому, що порося на зображенні виглядає досить великим у порівнянні з іншими предметами та звичайно затьмарює всі дрібні деталі.

Ваш мозок намагається розпізнати навіть дрібні деталі, але постійно повертається до великих. Людина, який раніше тренувався на проходженні тестів подібного роду, можливо відразу виявить одна відмінність, в кращому випадку два, а вже потім він буде шукати очима третя відмінність.

У новачка як правило очі відразу починають шукати хаотично по всій зображенні не зупиняючись на дрібницях.
Для того, щоб успішно пройти тест такої складності, вам необхідно зосередитися і щоб ніхто вас не відволікав. Ви не повинні відволікатися на музику або працює телевізор, або гучні розмови в сусідній кімнаті.

Ну, як вдалося вам знайти три відмінності на картинці з веселим поросям? Якщо ви знайшли дві відмінності з трьох за одну хвилину, то це теж непоганий результат.
Щоб знайти три відмінності вам необхідно затратити більше часу на проходження цього тесту.

Для тих, хто не знайшов взагалі відмінностей або знайшов не всі відмінності, є картинка нижче. На ній ви зможете подивитися де знаходяться всі відмінності.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою.

 

Відмінності виділені червоною лінією

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.