Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 3 відмінності на картинці з симпатичним осликом

Для тих, хто знайшов не всі відмінності або взагалі не знайшов їх, подивитися де вони знаходяться можна на зображенні нижче.

Тести на уважність тренують ваш мозок. Вони не дають йому розслабитися і він протягом багатьох років плідно виконує свої функції. Проходячи тести на уважність люди навіть у похилому віці відчувають себе нормально і не стають розсіяними.

Тести на уважність – це для вашого мозку як би зарядка. Це те ж саме коли ви навантажуєте свої м’язи фізичними вправами та вони не стають в’ялими. У вас підтягнута фігура і відмінний настрій, коли ви дивитеся на себе в дзеркало. Так і мозку потрібна періодична зарядка.

Ви ж не хочете бути розсіяним і забувати що потрібно щось зробити або телефон коли виходите з дому? Напевно немає! Тоді тренуйте свій мозок.

Зараз вам випадає нагода потренувати мозок і пройти тест на уважність. Необхідно за одну хвилин знайти чим відрізняються дві картинки з симпатичним осликом. Цих відмінностей три.

Постарайтеся пройти тест за 1 хвилин, проте якщо вам не вдалося вкластися вчасно, то приділіть тесту більше часу і все-таки знайдіть ці відмінності. Це тест середньої складності. Він чорно-білий і на ньому відмінності повинні будуть видні навіть новачкові. Хоча неуважна людина не відразу зможе виявити три відмінності на картинках з симпатичним осликом. А уважному і навіть новачкові – це буде під силу.

Для тих, хто знайшов не всі відмінності або взагалі не знайшов їх, подивитися де вони знаходяться можна на зображенні нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою!

Відмінності виділені червоним кольором

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.