Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину 2 відмінності на картинці з веселим крабом

Тест середньої складності, але специфічний. Не всякий, навіть уважна людина зможе за одну хвилину відшукати ці дві відмінності.

Ви напевно були на морі та бачили там як краби бігають по піску. Це піщані краби, вони риють нірки та в них живуть. Коли настає приплив, краби там ховаються і потім після відливу виповзають нагору і дивляться, що принесло їм море. Так вони та харчуються.

Є краби, які живуть тільки у воді та на берег виповзають вночі, якщо там є чим поживитися. Хоча більшість видів крабів живуть у воді та знаходять там харчування.

У цій статті художник намалював веселого краба, який заліз на шезлонг і з посмішкою загоряє. Він являє як це робили люди та хоче робити так само. Краб навіть взяв невелику парасольку і закрився їм від сонячних променів.

На горизонті пливе корабель – це підказка. Хвилі тихо набігають на піщаний пляж. Справжня ідилія в цю осінню пору. Адже зараз в Україні стоїть осіння, холодна погода і все одягаються тепліше і беруть з собою парасольки, коли виходять з дому.

Подивіться на картинку з веселим крабом. Це тест на уважність. Необхідно знайти два відмінності за одну хвилину.
Тест середньої складності, але специфічний. Не всякий, навіть уважна людина зможе за одну хвилину відшукати ці дві відмінності.

А вам вдалося знайти ці дві відмінності за одну хвилину?
Якщо ви знайшли дві відмінності менш ніж за 1 хвилину, то ви уважна людина і можете цим пишатися.
Для тих людей, які не знайшли дві відмінності, то їх побачити можна на зображенні нижче.

Удачі вам в проходженні тесту і відмінного настрою.

Відмінності пофарбовані червоним кольором

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.