Тест на уважність: знайдіть за одну хвилину чим відрізняється на зображенні одне яблуко від інших

Цей тест можна віднести вище середньої складності. Багато, навіть уважні люди губляться в знаходження відмінності між яблуками.

Напевно у багатьох людей є сад або присадибну ділянку, на якому ростуть фруктові дерева, в тому числі і яблуні. Ви пам’ятаєте як красиво і незабутньо цвітуть яблуні. Який аромат від них виходить коли вони цвітуть?

А як гудуть бджоли, коли збирають нектар з яблуневого цвіту, та й з інших фруктових дерев.

Звичайно ви пам’ятаєте як наливаються яблука і радують вас. Особливо ви помічаєте ранні та пізні сорти. Пізні сорти ви зриваєте акуратно з дерев і готуєте на зиму.

Напевно ви помітили яка листя біля самого яблука. Це підказка для проходження тесту.

У цьому тесті на уважність вам пропонується знайти на зображенні ніж одне яблуко відрізняється від іншого. Це зробити необхідно за одну хвилину. На перший погляд, це просто зробити. Однак це тільки на перший погляд. Адже яблука всі однакові та листя біля яблука теж.

Цей тест можна віднести вище середньої складності. Багато, навіть уважні люди губляться в знаходження відмінності між яблуками. А що говорити новачкові, який перший раз проходить цей тест. Йому необхідно приділити більше часу, щоб розв’язати цю задачу.

Вдалося вам знайти чим відрізняється одне яблуко від інших за одну хвилину?
Якщо вдалося, то ви уважна людина. Якщо ви не знайшли відміну, то приділіть тесту більше часу, поки не знайдете чим відрізняється одне яблуко від інших.

Для тих, хто так і не знайшов ніж яблуко відрізняється від інших, є картинка нижче. Де ви можете подивитися відміну.

Гарного настрою та удачі вам в проходженні тесту!

Відмінність обведено кружком

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.