Чи зможете знайти колібрі? Час не обмежений. пройдіть тест

Відмінною особливістю колібрі, є вміння швидко махати крилами і створюється враження, що вони в повітрі стоять на місці.

Колібрі, є однією з найменшою пташкою на планеті. Подивіться на фотографію квітучого саду – де колібрі? Вона довжиною 5 см і дуже мало важить – 4 грами. Уважно погляньте на фотографію і виявіть пташку. Час для вас не обмежена, так як цей тест непростий.

На планеті класифіковані 350 видів колібрі. Колірна палітра у них різна і вага також. Невеликі види можуть важити до 2 грамів, проте зустрічаються особини вагою до 20 г. Відмінною особливістю цих птахів, є вміння швидко махати крилами і створюється враження, що вони в повітрі стоять на місці.

Колібрі люблять нектар квітів як бджоли і джмелі. Це вам буде підказкою. Другий підказкою буде колір пташки, яку ви шукайте – вона зелена. У зв’язку з чим пташка майже не видно на тлі саду. Якщо у вас все-таки не виходить самостійно знайти колібрі, погляньте на зображення ніже.Ну, що вийшло знайти колібрі ?. Якщо немає – подивіться в нижній лівий кут фотографії.

Можливо ви впоралися з цим тестовим завдання не використовуючи підказки. Тоді можете себе вважати уважною людиною. І це високий рівень. Ну а для тих, хто не знайшов пташку – подивіться на другу фотографію – вона в жовтому колі.

 ""

Не потрібно засмучуватися якщо ви не виявили колібрі – продовжуйте проходити тести такого рівня і черерз час ви будете більш уважні і сконцентровані. Ці тести допомагають тренувати ваш мозок, так вони до того ж ще й цікаві.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.