Тест на уважність: знайдіть за 30 секунд 2 відмінності на картинці з ведмежам на повітряній кулі

Тести на уважність тренують ваш мозок. Це робиться для того, щоб ви себе почували завжди відмінно, навіть в похилому віці.

Ведмежата в природі дуже потішні. Їх мами грізні та не дай Боже комусь образити її діток. Можна годинами дивитися як ведмежата грають. Їх гра, чимось схожа на ігри дітей людини.
Іноді ведмежата можуть втекти від своєї мами, але та їх швидко знайде.

Однак якщо ведмежа (наприклад в мультфільмі або за задумом казкаря) вирішив втекти від своєї мами на повітряній кулі, то зловити його ведмедиці – проблематично.

У цьому тесті на уважність художник намалював, як ведмежа летить на повітряній кулі. У нього чудовий настрій, навколо літають і співають птахи, а повітряна куля прикрашений квітами. Це підказка.

У ведмежати завзята зачіска і він радісно дивиться на навколишній світ.

Вам необхідно за тридцять секунд виявити чим відрізняються ці дві картинки. Це середній за складністю тест. Тому для його проходження і відводиться тридцять секунд.

Уважна людина може вкластися в цей час. Людина, який раннє проходив тести такого плану, пройде цей тест і за менший час. Новачок, також буде мати таку можливість, якщо зосередитися.

Вам вдалося знайти дві відмінності на картинці з симпатичним ведмежам за тридцять секунд?
Якщо це для вас важко, то ви можете подивитися, де ці дві відмінності на зображенні нижче.

Тести на уважність тренують ваш мозок. Це робиться для того, щоб ви себе почували завжди відмінно, навіть в похилому віці.

Удачі вам в проходженні тесту і гарного настрою!

Відмінності пофарбовані в червоний колір

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.