Тест – головоломка №05-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо у вас видалася вільна одна хвилина часу, то зайдіть на сайт 1 Хвилина і ви дізнаєтесь про все за короткий проміжок часу. Усього 1 хвилина.

Природно, потім вам буде цікаво ще раз туди заглянути та подивитися, що у світі цікавого сталося. До того ж на цьому сайті ви можете відпочити та пройти тест на уважність або вирішити головоломку зі сірниками. У цій статті ми пропонуємо вирішити таку головоломку. Для покращення уваги вам може бути цікава інформація нижче.

Насамперед почнімо з пояснення того, що таке уважність. Усвідомленість — це практика зосередження уваги переживання теперішнього моменту. Вона відрізняється від медитації, яка сягає своїм корінням в буддизм (але зустрічається майже у всіх релігійних традиціях) і має структуровану обставину.

По суті, медитація – це навмисне виділення часу для того, щоб зробити щось хороше для себе, тоді як уважність – це усвідомлення всього, що ви робите. Усвідомленість можна практикувати як усередині, і поза формальної медитації.

Зосередитись на переживанні цього моменту може бути так само просто, як зосередитися на теплі сонячного світла, що падає на ваші плечі, коли ви йдете на вулицю (відчуття), зосередитися на запаху теплої та свіжої випічки, що доноситься повітрям з найближчої пекарні (запах), зосереджуючись на хитромудрій тіні, що відкидається на землю високим деревом (зір), зосереджуючись на їжі, яку ви їсте, на всіх її ароматах і текстурах (смак), зосереджуючись на тому, як ваше тіло почувається, коли ви сидячи на стільці, якщо ви відчуваєте якийсь дискомфорт, будь-який біль або просто відчуваєте себе комфортно у своєму кріслі (відчуття в тілі).

Тепер ви можете вирішити головоломку зі сірниками. Якщо не рушили, то відповідь дивіться на малюнку нижче.

Відмінного вам настрою та удачі у всьому!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.