Тест – головоломка №06-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багато людей відволікаються колись, розгадують кросворди або проходять тести на уважність. Декому подобається вирішувати головоломки, особливо зі сірниками

Вона відверне вас і потренує ваш мозок. До того ж ви станете уважнішими. А уважність можна тренувати та покращувати. Інформація нижче допоможе вам у цьому. Пропонуємо вам головоломку із сірниками.

Знижує стрес

Стрес викликає безліч проблем зі здоров’ям та хвороб. Коли ми фокусуємося на переживанні сьогодення, ми сповільнюємося і робимо глибші вдихи нижньою частиною живота. Уважність та таке дихання значно знижують стрес коштом зниження рівня кортизолу (гормону стресу). Коли ви перебуваєте у стресовому моменті, наприклад, перед важливою зустріччю або важким телефонним дзвінком, постарайтеся сповільнитись та спробуйте знизити рівень стресу.

Зменшує мозкову балаканину

Наш мозок створений для того, щоби думати. Мозок думає, думає і думає… І наш мозок схильний знову і знову думати про одне й те саме, зупиняючись на минулому та майбутньому. Іноді може здатися, що ви не можете змусити його заткнутися! Практикуючи свідомість, ви тренуєте свій мозок фокусуватися на чомусь іншому, крім своїх думок. Безперечно, навіть коли ви намагаєтеся зосередитися на чомусь іншому, ви знову повернетесь до балаканини, але важливо усвідомлювати та знову зосередитися на тому, чим ви були (звук співу птахів зовні, їжа, яку ви їсте). Ви можете відчути полегшення, коли перенесете свій розум зараз. Настав час дати вашому мозку невелику перерву!

А зараз спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Якщо вам це не вдалося, рішення можна побачити на картинці нижче.

Чудового вам дня та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.