Тест – головоломка №06-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Якщо подивитися на статистику відвідувань, то можна констатувати, що відвідувачі сайту 1 Хвилина стали більше дивитись рубрику тести, у тому числі головоломки зі сірниками

Тому ми публікуємо далі такі головоломки. Влаштуйтеся зручніше в кріслі або на стільці на кухні, заваріть собі ароматну каву, або запашний чай, а потім вирішіть головоломку зі сірниками. Таким чином ви робите дві речі – приємне та корисне. Приємне – чай, кава, корисне – тренуєте мозок та уважність. А уважність можна покращити та інформація нижче буде корисною.

Дає вам нову перспективу (виводить вас із себе)

Увага може дати вам силу бути об’єктивним. Більшість наших думок зосереджено на собі. Уважність це неупереджене усвідомлення того, що відбувається навколо вас. Це допоможе вам краще слухати та розуміти відносини у вашому житті, як особисті, так і професійні. Коли ви не завжди думаєте про себе, ви даєте можливість розвинути емпатію і шанс показати, що ви дійсно дбаєте про інших. Додатковим наслідком цього є те, що це змушує вас почуватися добре, а також підвищує вашу впевненість!
Ви можете відчувати себе неймовірно освіжаючим, усвідомлюючи та насолоджуючись світом навколо вас, замість того, щоб бути заклопотаним своїми думками та собою.

Спробуйте практикувати свідомість протягом кількох хвилин щодня. Це можна зробити будь-коли протягом дня. Можливо, коли ви стоїте у черзі, сидите за своїм столом або на лавці у парку, або лежите на своєму ліжку. Просто спробуйте зосередитися на переживанні цього моменту, хоч би яким воно було. Насолоджуйтесь загостреними відчуттями, які ви відчуваєте у своєму тілі та у своєму розумі.

Ну, як вийшло у вас вирішити головоломку зі сірниками? Якщо вам це важко, то правильне рішення ви можете побачити на малюнку нижче.
Успіхів вам у всьому і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.