Тест – головоломка №08-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Спробуйте вирішити головоломку із сірниками. Це вас відверне і напевно підніме настрій. Таке тренування для мозку, особливо корисне людям у віці

Тренування усвідомленості стало доступнішим, ніж будь-яка Якісна програма навчання усвідомленості зазвичай триває не менше 8 тижнів з мінімальними заняттями 30-40 хвилин на день. Ця вимога часу, ймовірно, пов’язана з тим, що зміни в нейронних мережах вимагають повторення, щоб закріпитися. Існують онлайн і друковані варіанти домашнього навчання, а також кількість додатків, які допомагають проводити навчання більш зручно.

Висновки для особистого застосування

Отже, як ви можете розвинути свідомість та емоційну самосвідомість, щоб стати більш ефективним? Зобов’язання пройти програму навчання усвідомленості, яку проводить сертифікована особа чи організація, — це найшвидший і найнадійніший спосіб відчути ці переваги. Фактично, використання усвідомленості на робочому місці може початися невдовзі після початку навчання, тому участь у програмі якості також є найшвидшим способом почати отримувати результати.

Що очікувати

Процес тренування усвідомленості включає вправи, які призведуть вас до усвідомленого стану на самому початку тренування.
Ви також розвинете здатність використовувати уважність у відповідь на незаплановані, продиктовані ситуацією вимоги. Кожна людина використовує різні техніки для різних цілей.

Чим більше ви зможете включати навмисні та імпровізовані практики усвідомленості у своє повсякденне життя, тим більше ви почнете відчувати позитивні результати, пов’язані з усвідомленою самосвідомістю. Ці результати засновані на тому, як ви використовуєте своє нове розуміння впливу ваших думок та почуттів на вашу поведінку.

А тепер переходьте до вирішення головоломки. Чи вдалося вам її вирішити? Якщо не вдалося, відповідь подивіться на картинці нижче.
Відмінного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.