Тест – головоломка №08-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Потрібно перекласти лише один сірник, щоб було правильне рішення. Уважна людина з цим впорається швидко.

Уважність можна тренувати. І інформація нижче про це свідчить.
Якщо у вас коли-небудь виникали сумніви щодо обґрунтованості та ефективності уважності та усвідомленості, особливо усвідомленості, проведене дослідження може змінити вашу думку.

Свідомість означає точне знання того, що відбувається всередині та зовні нас, за мить. Те, що колись було буддійською практикою, з часом розвинулося, що призвело до її буму популярності, особливо у західній частині світу.

Отже, чи популярність усвідомленості, особливо усвідомленості, її очевидним перевагам? Ґрунтуючись на нашому дослідженні досліджень, проведених по всьому світу експертами в широкому спектрі дисциплін, позитивна відповідь. Заглибмось в деякі з цих переваг.

Збільшує фокус

Навколо нас так багато всього відбувається, особливо тим, хто працює віддалено з дітьми або сім’ями, може бути важко почуватися по-справжньому зосередженим на майбутній роботі. На щастя, дослідження показали, що покращення усвідомленості може допомогти у цьому. Насправді було виявлено, що тренування усвідомленості покращує оцінку розуміння прочитаного та обсяг робочої пам’яті, одночасно зменшуючи появу відволікаючих думок. Результати показують, що розвиток уважності є ефективним та дієвим методом покращення когнітивних функцій.

Покращує спілкування

Ефективне віртуальне або особисте спілкування необхідне практично для будь-якої людини, особливо для тих, хто обіймає керівні посади. На щастя, дослідження вказують на позитивну кореляцію між уважними лідерами та їхніми співробітниками, оскільки лідери спілкуються таким чином, що демонструють поведінку лідера-слуги, таку, як смирення, відстороненість та щирість.
Перейдіть до головоломки зі сірниками та спробуйте знайти правильне рішення. Якщо вам це не вдалося, то на малюнку нижче правильна відповідь.
Успіхів вам і міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.