Тест – головоломка №09-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багатьом людям подобається розгадувати кросворди, інші люблять головоломки, треті цікавляться тестами на уважність. На сайті 1 Хвилина оберіть, що вам подобається

Зараз пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Уважна людина дуже швидко вирішить це завдання. А уважність та усвідомленість виявляється корисною. Що вона дає?

Зменшує конфлікт

У дослідженні зазначено, що міжособистісний конфлікт може впливати на соціальні відносини, тим самим підриваючи поведінку людини та завдаючи шкоди будь-якій командній роботі. Дослідники зазначили: “Уважність може діяти як захист від цього та гарантує, що завдання, а не людина залишається в центрі реакції. Це також може обмежити інтенсивність опозиції та негативних емоцій, тим самим обмежуючи ескалацію”.

Збільшує корисність

Було виявлено, що усвідомленість робить людей кориснішими на роботі. Вони були щедрішими щодо кількості часу та суми грошей, які вони давали своїм колегам. Гроші колегам означають, що було пожертвування, тому що хтось захворів на роботі, і ви робите свій внесок у їхній фонд.

Покращує емоційний інтелект

Було виявлено, що свідомість значно полегшує розвиток емоційного інтелекту, оскільки допомагає нам розуміти наші власні емоції, виявляти та розуміти емоції інших, а також розвивати почуття близькості та спорідненості з навколишніми.
Чи корисна вам була інформація про уважність? А тепер переходьте до головоломки із сірниками. Знайшли як перекласти лише один сірник, щоб вийшло правильне рішення? Якщо не знайшли, то на малюнку нижче вказано правильну відповідь.
Гарного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.