Тест – головоломка №09-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність?

Візьміть і зваріть собі філіжанку ароматної кави або запашного чаю і зайдіть на сайт 1 Хвилина. Потім у рубрику тести та спробуйте вирішити головоломку зі сірниками

Це відволікає та тренує ваш мозок. Ви також повинні знати, що уважна людина швидше вирішує такі завдання. А уважність корисна на роботі та у побуті. Що ще дає уважність та усвідомленість?

Зменшує вигоряння та підвищує продуктивність

Існує безліч досліджень, які пов’язують практику усвідомленості зі зниженням стресу. Але чи знаєте ви, що це також може зменшити почуття вигоряння працівників і, отже, підвищити їхню продуктивність на роботі? Дослідження було проведено у хімічній компанії, в якій 90 співробітників брали участь у різних формах навчання свідомості. У той час як співробітники відзначали зниження стресу та вигоряння, дослідження, на превеликий подив, змогло підрахувати, що організація може заощадити до 22 000 доларів на співробітника внаслідок зниження вигоряння та підвищення продуктивності.

Сприяє фізичному здоров’ю

І останнє, але не менш важливе: покращення усвідомленості пов’язане із низкою переваг для фізичного здоров’я. Таким чином, хоча підвищення продуктивності, командна робота та емоційний інтелект цінні, можна стверджувати, що якщо ми нездорові, все це не має значення. Переваги для нашого фізичного здоров’я при практиці усвідомленості включають зниження артеріального тиску, зниження ризику інсульту, зниження ризику серцевих захворювань, покращення імунної системи, зниження незадоволеності тілом та збільшення
полегшення почуття власної гідності.

Зазначена інформація має вас мотивувати. А зараз переходьте до головоломки із сірниками. Вирішіть її. Якщо вам не вдалося знайти правильне рішення, то на малюнку нижче ви можете його побачити
Удачі та відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.