Тест – головоломка №10-05-1: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Головоломки з сірниками цікаві та відволікають людей від негативних думок, вони також тренують ваш мозок. Це як фізична зарядка для нього.

Особливо такі головоломки корисні людям похилого віку. У них покращується уважність та усвідомленість. А навіщо потрібна уважність? І інформація нижче вам буде корисною.

Що таке уважність?

Яку частину свого дня ви проводите тут і зараз? Ви виявляєте, що починаєте
подумки працювати над денними завданнями, коли ви приймаєте душ вранці? Сучасний спосіб життя сприяє
нам робити багато справ одночасно та постійно думати на кілька кроків уперед. Це може бути необхідно і корисно протягом дня, але може призвести до стресу і незадоволеності.
Навпаки, усвідомленість — це особлива форма контролю уваги, яка вимагає осуду і бути тут і зараз.

Уважність корисна

Уважне ставлення може дозволити більш інтенсивно зосередитись на поточному моменті, уповільнити автоматичні дії та процеси, краще усвідомлюйте свій стан розуму та краще реагувати до ваших власних потреб. Усвідомленість може допомогти вам краще помічати стрес і справлятися з ним, реагуючи на ранні симптоми. Використовуючи стратегії усвідомленості, ви можете знизити рівень стресу у своєму житті та покращити своє самопочуття.

Ну як вдалося вам вирішити головоломку із сірниками. Адже всього потрібно перекласти один сірник, щоб здобути правильну рівність. Якщо ви не змогли вирішити головоломку, то на зображенні нижче ви побачите правильну відповідь.
Гарного вам настрою та удачі!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.