Тест – головоломка №11-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Головоломки з сірниками багатьом подобаються. Їх цікаво вирішувати, особливо коли у вас з'явилася 1 Хвилина часу. І на сайті з такою самою назвою є багато головоломок

Для більш комфортного вирішення завдання, радимо вам заварити ароматної кави або запашного чаю і не поспішаючи приступити до вирішення головоломки зі сірниками. Ви повинні знати, що при цьому тренуєте ваш мозок і станете уважнішими. А концентрація, уважність та усвідомленість потрібна не лише на роботі, а й у побуті.

Уявіть, що можна постійно використовувати цю силу концентрації. Намагайтеся не загрузнути в образах хіпі, що сидять зі схрещеними ногами на подушці, або буддійських ченців у горах Тибету – усвідомленість підходить усім. Мова йде про поєднання зі своїм власним щастям і про те, щоб бути більш спостережливим та навмисним у своєму повсякденному житті. Багатьом це щастя. І хоча ви можете вважати це чимось подібним до чарівної теми, уважність підкріплюється деякими основами психологічної науки, а такі поняття, як нейропластичність, підкреслюють, як саме вона працює.

Що таке уважність?

Перш ніж ви дістанете подушку і почнете медитувати, пояснімо, що таке свідомість. Хоча медитація усвідомленості може бути надзвичайно ефективною, допомагаючи вам знайти спокій, тренування усвідомленості – це набагато більше, ніж просто формальна практика. Тренування вашої здатності використовувати цей інтенсивний фокус зараз може принести широкий спектр переваг: те, як ми звертаємо увагу на цей час, багато в чому визначає характер нашого досвіду і, отже, якість нашого життя.

Наступну частину інформації ви можете прочитати в черговій статті – головоломка із сірниками.
Ну, як вам вдалося знайти рішення головоломки зі сірниками? Якщо це для вас проблематично, то на малюнку нижче можна переглянути правильну відповідь.

Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.