Тест – головоломка №12-05-2: знаєте як перекласти лише 1 сірник, щоб вийшла правильна рівність?

Багато людей, коли вирішують головоломки з сірниками думають, що це просто розвага. Однак, це не так. Це додаткова дія, яка тренує ваш мозок.

У вас потім покращиться уважність та усвідомленість. А навіщо потрібна уважність?

Психологічний підхід може дати нам деяке корисне уявлення у тому, як уважність впливає мозок. Хоча спочатку буддійська духовність і науковий факт можуть здатися вам протилежностями, ці дві ідеї пов’язані сильніше, ніж ви думаєте.

Визначення уважності згідно з психологією

Наукові дослідження виявили ряд переваг для психічного та фізичного здоров’я практикуючих свідомість. До них відносяться більш високий рівень щастя, само співчуття та емпатії серед медитуючих, а також знижені шанси страждати від високої емоційної реактивності, роздумів, придушення думок чи страху перед емоціями.

Психологічний підхід до практики усвідомленості може дати реальну користь. Наприклад, формальні практики, такі як зниження стресу на основі усвідомленості, можуть бути дуже ефективними, якщо їх використовувати разом із традиційним медичним чи психологічним лікуванням.
Наука уважності

Укладаєте ви це у релігійну практику чи ні, усвідомленість працює завдяки нейропластичності.
Нейронаука може допомогти нам зрозуміти, чому усвідомленість робить нас спокійнішими, щасливішими та стійкішими. Одна з найважливіших речей, яку ми можемо витягти з цього, полягає в тому, що структури нашого мозку не висічені у камені. Вони можуть адаптуватися, змінюватись і розвиватися залежно від наших дій та вибору – це називається нейропластичністю.

Коли ви дізналися трохи про уважність, то можете переходити до вирішення головоломки зі сірниками. Чи вдалося вам її вирішити? Якщо не вдалося, відповідь ви можете подивитися нижче.

Удачі та гарного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.